Zandvoort verwacht 105.000 toeschouwers per dag tijdens Dutch Grand Prix

alonso sprint imola

De Grand Prix van Nederland was afgelopen seizoen een zeer groot succes. Voor de organisatie een reden om de lat tijdens de aankomende editie verder omhoog te leggen, waaronder het huisvesten van meer toeschouwers.

Door de coronamaatregelen was het voor de organisatie van de Dutch Grand Prix in 2021 nog niet toegestaan om alle fans toe te laten. In september lijkt dit echter wél het geval te kunnen zijn, waardoor de organisatie zich voorbereidt op meer bezoekers. "Er komen gewoon 30.000 tot 35.000 mensen extra", laat CM.com Circuit Zandvoort directeur Robert van Overdijk weten aan de NOS. "Dat zijn ruim 105.000 mensen per dag."

Mooi weekend

Waar het Max Verstappen afgelopen seizoen nog lukte om de overwinning te pakken, moet de Dutch Grand Prix afwachten of de Nederlander dit opnieuw lukt. Desondanks heeft de organisatie er vertrouwen in dat het wederom een mooi weekend zal gaan worden. "Natuurlijk is Max daar een enorme drijver in. Als je ziet wat voor enthousiasme hier nu alweer heerst in de paddock."

Lees ook: McLaren sluit meerjarige deal met Google

Lees ook: Kay van Berlo rijdt dubbel programma Sebring

Lees ook: Franz Tost: Yuki Tsunoda fysiek beter in vorm

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden