De presentatoren van F1 aan Tafel podcast

21 dec 2021 door de redactie van Grand Prix Radio

F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, werd in 2021 beloond met de Dutch Podcast Award in de categorie Sport. De Dutch Podcast Awards worden jaarlijks uitgereikt door nieuwszender BNR in negen verschillende categorieën.

Mattie Valk is de vaste presentator van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Mattie is een groot F1-fan en is als geen ander in staat elke podcastgast het hemd van het lijf te vragen over de autosport. 

In F1 aan Tafel ontvangt Mattie wekelijks coureurs, bekende Nederlanders en mensen met een passie voor autosport die het actuele racenieuws bespreken.

Ook F1-commentator van Grand Prix Radio Olav Mol is een zeer regelmatige gast in F1 aan Tafel. Als geen ander kan Olav zijn kennis van de Formule 1 delen met de luisteraars van de podcast. Zijn stem is en blijft verbonden met de Formule en met Grand Prix Radio.

Naast Mattie is Frans Verschuur de vast gast aan de podcasttafel van Grand Prix Radio. Frans is oud-coureur en teambaas en maakte Jos Verstappen kampioen in de 24 Uur van Le Mans van 2009. Frans maakt met zijn onuitputtelijke kennis van de autosport én met zijn onmiskenbare gevoel voor humor elke podcast spraakmakend.

F1 aan Tafel is elke maandagavond te beluisteren via deze website en via de bekende podcastapps.

21 dec 2021 door de redactie van Grand Prix Radio

Contact met Grand Prix Radio

Heb je een vraag of wil je contact met ons team?
Neem contact op