Head to head: Verstappen versus Pérez

door Zus Veldkamp
Premium update
Verstappen Perez Austin
Premium update

Het Formule 1-seizoen van 2023 zit erop. Tijd om de onderlinge resultaten van de coureurs erbij te pakken. We beginnen met de coureurs van de constructeurstitel: Max Verstappen en Sergio Pérez.Wie heeft dit seizoen de beste prestaties neergezet? Grand Prix Radio zet het op een rijtje.

Red Bull zit in zijn dominanste seizoen ooit. Constructeurskampioen, wereldkampioen en de tweede plek in het kampioenschap zijn voor het einde van het seizoen al binnen. Red Bull en voornamelijk Max Verstappen vestigen record na record, maar ook Sergio Pérez lijkt de ideale rol van tweede rijder te vervullen. Ondanks de dominantie van Verstappen gaan we, in deze rubriek head to head, beide coureurs met elkaar vergelijken.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden