Premium: nóg meer unieke verhalen

door de redactie van Grand Prix Radio
3639737

Grand Prix Radio start vandaag met Grand Prix Radio Premium. Voor een klein bedrag per maand krijg je nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. Met Grand Prix Radio Premium krijg je niet alleen exclusieve informatie over Formule 1, maar steun je ook de constante ontwikkeling van het enige Nederlandse online en DAB+ radiostation over de autosport. 

Het werkt heel eenvoudig. De premium artikelen van Grand Prix Radio herken je aan een geel label met daarop het woord ‘premium’. Daarvan kun je slechts een paar regels gratis lezen. In dat artikel vind je een link om je te abonneren. Die link brengt je naar de voor jou vertrouwde Apple App Store of Google Playstore. Daar kun je je abonneren. Grand Prix Radio Premium is er al voor slechts 1,99 euro per maand. Abonneren kan via elk Premium artikel, bijvoorbeeld dit verhaal over de situatie bij Ferrari.

Let op: het gaat hier dus om extra artikelen: de gebruikelijke artikelen van de redactie van Grand Prix Radio en het vertrouwde racecommentaar van Olav Mol en Jack Plooij zijn en blijven gratis.

Grand Prix Radio Premium biedt je regelmatig een kijkje achter de schermen bij Olav Mol en Jack Plooij, bijzondere F1-weetjes en nooit eerder gedeelde verhalen over coureurs en races. Met ingang van vandaag dus.

door de redactie van Grand Prix Radio

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Download of upgrade in Apple App Store

Wordt Premium gebruiker!
Naar Apple App Store

Download of upgrade in Play Store

Wordt Premium gebruiker!
Naar Google Play Store