Strijd Max en Lewis naar kookpunt | 2021 #49

avro-tros-award-f1-aan-tafel-winnaar-grand-prix-radio

Het was een chaotisch weekend vol met overtredingen, gele vlaggen, codes rood, safety cars en straffen in Jeddah. Het resultaat: Max Verstappen en Lewis Hamilton die de finale-race in Abu Dhabi met hetzelfde aantal punten ingaan. Presentator Mattie Valk bespreekt het allemaal in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse 'awardwinning' podcast van Grand Prix Radio. Dat doet hij ook weer met drie bijzondere gasten vanuit The Harbour Club in Vinkeveen.Vanuit de Harbour Club in Vinkeveen met als gasten:
- Jeroen Bleekemolen: Nederlands meest succesvolle langeafstands coureur en met een ongekend lange lijst aan overwinningen. Waaronder Le Mans.
- Atze Kerkhof: sim-baas van Max Verstappen bij Team Redline. Daarnaast is hij bij het Formule 1-team van Alfa Romeo betrokken als Driver Performance Consultant.
- Frans Verschuur: vaste waarde en de laatste teambaas die een Verstappen kampioen  maakte.
- Presentatie: Mattie Valk

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden