Max is Wereldkampioen | 2021 #50

avro-tros-award-f1-aan-tafel-winnaar-grand-prix-radio

Het was een van de mooiste seizoenen. Max Verstappen kroonde zich zondag in Abu Dhabi in de laatste ronde van de laatste race tot wereldkampioen Formule 1. Presentator Mattie Valk bespreekt de historische race in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse 'awardwinning' podcast van Grand Prix Radio. Dat doet hij ook weer met drie bijzondere gasten vanuit The Harbour Club in Vinkeveen.Presentator Mattie Valk bespreekt de historische race in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse 'awardwinning' podcast van Grand Prix Radio. 
Vanuit de Harbour Club in Vinkeveen met als gasten:
- Rob van Someren: Politieman, Radio 10-DJ van Somertijd, amateur-autocoureur in ruste, en bovenal Formule 1 liefhebber.
- Jack Plooij: Direct overgekomen uit Abu Dhabi. Hij staat al jaren bij het vierkantje, al jaren op de grid, en is ook in 2022 betrokken bij Formule 1 bij Ziggo Sport.
- Frans Verschuur: vaste waarde aan tafel en de een-na-laatste teambaas die een Verstappen kampioen maakte
- Presentatie: Mattie Valk

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden