Sebastian Vettel: Iedereen gaat problemen met banden krijgen

Sebastian Vettel Aston Martin Imola grid

Sebastian Vettel is ervan overtuigd dat iedere coureur tijdens de Grand Prix van Frankrijk problemen gaat krijgen met de banden. De Duitser denkt dat zijn team dit wel onder controle heeft en kijkt positief uit naar de race.

Sebastian Vettel is zeer positief na afloop van de kwalificatie voor de Grand Prix van Frankrijk. Tijdens de laatste vrije training leek het een lastige zaterdag te gaan worden. Sebastian Vettel had wat problemen waardoor hij niet zijn volledige uur een training kon gebruiken. De Aston Martin-coureur had dit wel nodig aangezien hij op zaterdagochtend een gloednieuwe vloer kreeg. Naar eigen zeggen moest hij er even aan wennen maar heeft het hem uiteindelijk absoluut geen tijd gekost. Uiteindelijk sloot hij de kwalificatie af als veertiende, hij mag de race starten vanaf de twaalfde plaats.

Positief

“Het gaat lastig worden om die auto’s achter ons te houden aangezien ze in principe wel sneller zijn. Desondanks zijn een aantal gratis startplekken altijd mooi meegenomen.” Dat liet de viervoudig wereldkampioen weten tegenover F1.com na afloop van de kwalificatie. “Hopelijk kunnen we de banden morgen onder controle houden. Ik zou niet weten waar we morgen uit kunnen komen maar ik ben zeker positief.”

Lees ook: Esteban Ocon: We hebben een groot probleem

Lees ook: Alexander Albon: Hopelijk minder wind morgen

Lees ook: Nicholas Latifi: Iets gebeurd in mijn laatste ronde

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden