Kevin Magnussen: Had last van verkeer

magnussen-bahrein

Kevin Magnussen had tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein veel last van verkeer. De Deen moet genoegen nemen met een zeventiende startplaats terwijl teamgenoot Nico Hülkenberg als tiende mag starten.

Kevin Magnussen zal het weekend van de Grand prix van Bahrein van vorig jaar nog wel kunnen herinneren. De Deen had voorafgaand aan dat seizoen geen idee dat hij mocht rijden. Hij behaalde een geweldig resultaat in het eerste weekend. Dit jaar zal hij dat zeker opnieuw willen doen maar zal het een stuk lastiger worden. De Deen wist in de Haas niet uit het eerste deel van de kwalificatie te komen. Magnussen denkt dat er wel wat meer in had gezeten maar door de drukte op de baan kon hij geen goede ronde rijden.

Game over

“Tijdens de tweede ronde hadden we veel last van verkeer in de laatste bocht. Het zat heel dicht bij elkaar dus wanneer je maar een klein beetje verliest is het gelijk game over.” Dat liet Magnussen na afloop van de kwalificatie weten aan Formula 1. “Tuurlijk is het jammer maar de race is morgen. We gaan er alles aan doen om het morgen beter te doen. We kunnen nog veel verbeteren, het is pas het eerste weekend.”

Lees ook: Ralph Boschung wint gemakkelijk Formule 2 sprintrace

Lees ook: Alonso ook snelste in VT3 GP van Bahrein, gat met Verstappen erg klein

Lees ook: Formule 3: Marti wint, ook Nederlandse teams succesvol

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden