Online

21 dec 2021 door Raymond Janssen
f1-aan-tafel-grand-prix-radio-header

F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, is te beluisteren via deze website. Elke maandagavond verschijnt rondt 21.00 uur de nieuwste aflevering.

In F1 aan Tafel ontvangt Mattie wekelijks coureurs, bekende Nederlanders en mensen met een passie voor autosport die het actuele racenieuws bespreken.

Ook F1-commentator van Grand Prix Radio Olav Mol is een zeer regelmatige gast in F1 aan Tafel. Als geen ander kan Olav zijn kennis van de Formule 1 delen met de luisteraars van de podcast. Zijn stem is en blijft verbonden met de Formule en met Grand Prix Radio.

Naast Mattie is Frans Verschuur de vast gast aan de podcasttafel van Grand Prix Radio. Frans is oud-coureur en teambaas en maakte Jos Verstappen kampioen in de 24 Uur van Le Mans van 2009. Frans maakt met zijn onuitputtelijke kennis van de autosport én met zijn onmiskenbare gevoel voor humor elke podcast spraakmakend.

F1 aan Tafel werd in 2021 beloond met de Dutch Podcast Award in de categorie Sport. De Dutch Podcast Awards worden jaarlijks uitgereikt door nieuwszender BNR in negen verschillende categorieën. De Grand Prix Radio app is gratis te downloaden via de bekende appstores.

Ga voor de app voor je iPhone naar de App Store of download je Android app in de Google Playstore.

 

21 dec 2021 door Raymond Janssen

Informatie aanvragen

Heb je een vraag of wil je contact met ons team?
Vraag informatie aan