Lando Norris: We hadden in Q3 moeten staan

3639737

Lando Norris vindt dat hij met zijn McLaren in het derde deel van de kwalificatie had moeten staan. De Brit is niet tevreden na wat pech met verkeer en een fout van hemzelf. Toch voelde het als een stuk beter in vergelijking met de Grand Prix van Bahrein.

McLaren had tijdens de Grand Prix van Bahrein grote problemen met de auto. In Saoedi-Arabië ziet het er allemaal als een stuk beter uit voor het team uit Woking. De beide McLaren-coureurs wisten net niet in het derde deel van de kwalificatie te komen. Lando Norris kwalificeerde zich als elfde, één plek voor zijn teamgenoot. Norris reageert bij F1.com na afloop van zijn kwalificatie gefrustreerd.

Naar de punten

“We hadden gewoon in Q3 moeten staan. We hadden last van verkeer wat me tijd kostte maar ikzelf maakte ook een fout.” Verder geeft de Brit met startnummer vier aan dat hij wel veel meer vertrouwen in de auto heeft in vergelijking met de openingsrace van het seizoen. “Als we er niet kunnen staan op eigen snelheid moeten we de fouten van anderen afstraffen. Het gaat een moeilijke race worden, zeker het letten op de banden.” Norris blijft realistisch en verwacht dat Bottas, Russell en de mannen van Alpine te snel zullen zijn in de race. “Magnussen en Gasly moeten we kunnen pakken.”

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden