Daniel Ricciardo niet blij met laatste ronde

10-saturday-monza

Daniel Ricciardo kijkt terug op een positief weekend tot nu toe. De altijd goedlachse Australiër kwalificeerde zich op P7 op het circuit van Albert Park. De McLaren-coureur zegt alleen niet geheel blij te zijn met het laatste rondje in de kwalificatie.

Ricciardo zegt tegenover F1.com blij te zijn dat hij het tot de laatste tien heeft geschopt in de kwalificatie, zeker als je kijkt waar ze de eerste races van het seizoen stonden. "Voor het eerst Q3 halen was niet vanzelfsprekend toen we in Melbourne aankwamen, er zit zeker meer vooruitgang in. Het hele weekend ben ik blij met hoe het gaat. De hele kwalificatiesessie was goed tot de laatste ronde waar ik niet blij mee ben, alles zat een beetje tegen, maar toch ben ik blij met het solide weekend tot dusver."

Frustratie

Of de McLaren-coureur teamgenoot Lando Norris had kunnen verslaan als alles wel meezat wil hij niet toegeven. "Ik wil dat ook niet als excuus gebruiken, laten we zeggen dat je normaal gesproken stappen zet maar dat heb ik nu niet gedaan, dus daar ligt nu met name mijn frustratie, maar we hebben nu een goede raceauto en als zevende starten is al veel beter dan P13 dus we nemen deze winst voor nu graag aan."

Lees ook: Charles Leclerc: Erg blij met pole

Lees ook: Sergio Pérez: We hadden een verkeerde strategie

Lees ook: Max Verstappen teleurgesteld: Als team willen we meer

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden